De Fishermen's Trail
De Fishermen's Trail

De Fishermen's Trail

Een vader en dochter wandelen langs de kust van Portugal

Lange-afstandswandelaar Tim Voors en zijn dochter Antonia wandelen de Fishermen's Trail in Portugal, een inspirerende wandeltocht die iedereen - ook de beginnende wandelaar - in een week kan maken.

Serie

Auteur

Tim Voors

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

4 uur 35 min

€ 14,99

Beschrijving

De inspirerende wandeltocht door Portugal die iederéén kan maken

Lange-afstandswandelaar Tim Voors neemt ons mee naar de Portugese kust. Daar loopt de Fishermen's Trail, een wandeltocht die iedereen - ook de beginnende wandelaar - in een week kan maken. Met etappes van zo'n 20 kilometer per dag en de zon, zee en een comfortabel bed binnen handbereik is het oude visserspad de ultieme instap-wandeling. Lekker uitwaaien, genieten van het heerlijke eten en tóch de volle wandelervaring van het (alleen of samen) wandelen. Of zoals de Portugezen zeggen: Aproveitar.

- Inspiratie en praktische informatie voor beginnende én ervaren wandelaars
- Van de auteur van Alleen, Niet alleen en Noorderlichtlopers (samen meer dan 70.000 verkochte exemplaren)
- Met foto's en illustraties in kleur


Tim en zijn dochter Antonia, die net eindexamen heeft gedaan, lopen samen 100 kilometer langs de Fishermen's Trail. In de warme voorjaarszon volgen ze het pad, door het mulle zand en over hoge kliffen. Ze zwemmen elke dag in zee, surfen, eten veel gegrilde vis en voeren lange gesprekken. Na een week nemen vader en dochter afscheid en vervolgt Tim zijn tocht langs de eindeloze Atlantische oceaan, richting Sagres, 'het einde van de wereld'. Onderweg maakt hij tekeningen van alles wat hij ziet, proeft en beleeft. Ook denkt hij na over de relatie met zijn drie kinderen die bijna het huis uit zijn, hun geboorte, het vaderschap en zijn eigen vergankelijkheid. Hij slaapt onder de sterren, ontmoet wandelaars uit de hele wereld en spreekt lokale bewoners over de geschiedenis van het Visserspad. Een wandelverhaal over vaderschap, loslaten en de kunst van het genieten.

Details

Imprint

Fontaine Uitgevers

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

22 april 2024

ISBN

9789464043044

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 35 min

Bestandsgrootte

378 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tim Voors (1972) is vader, ondernemer, schrijver, avonturier en thru-hiker (langeafstands-wandelaar) en werkte eerder in de marketing-sector. Tijdens lange voettochten ontdekte hij de kracht van alleen reizen in de natuur. In zijn boeken (die ook in het buitenland verschijnen), lezingen en workshops deelt hij zijn ervaringen en inspireert mensen hun dromen na te jagen.

Tim maakte lange wandelingen door onder meer de VS, Nieuw-Zeeland, Japan en Nederland. In zijn succesvolle debuut Alleen schreef hij over de meer dan 4000 kilometer die hij aflegde op de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada. Het boek is ook uitgegeven in het Engels, Duits, Frans en Tsjechisch en werd wereldwijd al meer dan 50.000 keer verkocht. Daarna verschenen Niet alleen (over de Te Araroa-trail in Nieuw-Zeeland) en Noorderlichtlopers (over de Kungsleden in Lapland). Tim legde ook de Japanse 88 Temples Trail (1300 kilometer) af en liep verschillende stukken van de Camino de Santiago.
www.randomtrailtales.com

Meer auteur Tim Voors Bekijk alles

Noorderlichtlopers

Noorderlichtlopers

Tim Voors

€ 14,99
Niet alleen

Niet alleen

Tim Voors

€ 9,99
Alleen

Alleen

Tim Voors

€ 9,99

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

Op gevoel

Nando Boers, Tom Dumoulin

€ 15,99
In de mist van Golden Gate Park
€ 22,99
Dit is jouw tijd

Dit is jouw tijd

Bertram Koeleman

€ 13,99
Een onmogelijk avontuur
€ 15,00