Luistervoorbeeld

Niet alleen

Een avontuurlijke voettocht dwars door Nieuw-Zeeland
SerieInspirerend wandelen met Tim Voors deel 2
Auteur Tim Voors
Spreker Lykele Muus
Speelduur 5u 41m 55s
€ 9,99

Beschrijving

Een kleurrijk reisdagboek over vrijheid, vriendschap en verbondenheid: 3100 kilometer, 4 miljoen stappen dwars door Nieuw-Zeeland Je gezin, werk en comfortabele leven in Nederland achterlaten om aan de andere kant van de wereld meer dan 3000 kilometer te gaan lopen: Tim Voors deed het en trok vijf maanden lang dwars door Nieuw-Zeeland. Zijn avontuurlijke voettocht voert hem van het Noordereiland naar het Zuidereiland, langs de Te Araroa Trail. Eerst is hij alleen, maar al snel ontmoet hij twee vrouwen die zijn reisgenoten en trail family worden. Samen trotseren ze stormen en wilde rivieren en bivakkeren ze in de wildernis. Het weer is onvoorspelbaar, de natuur ruig en adembenemend mooi. In dit met foto's en aquarellen geïllustreerde reisdagboek vertelt Tim over de ontberingen, over het weg-zijn van huis en over de voordelen van het samen lopen met vreemdelingen. Een verhaal over vrijheid, vriendschap en verbondenheid, dat je niet weg kunt leggen. Inspiratie voor sportieve, mentale én spirituele avonturiers. Internationale lof voor Tims debuut Alleen: 'Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij legt een groot zelfbewustzijn aan de dag.' BBC 'De epische, zes maanden durende reis van een man alleen.' Lonely Planet 'Een van de mooist geïllustreerde trailverslagen ooit.' CNN Great Big Story 'Geweldige verhalen.' Quote Magazine 'Inspirerend.' Jan Magazine

Details

ImprintFontaine Uitgevers
UitgeverUitgeverij Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum 26 juli 2021
ISBN 9789464040845
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 41m 55s
Bestandsgrootte 469 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tim Voors

Tim Voors (1972) loopt veel en graag. Zijn reizen voeren hem dwars door Amerika op de Pacific Crest Trail (4.286 kilometer ), over de Te Araroa Trail in Nieuw Zeeland (3.000 kilometer ), de Japanse 88 Temples Trail (1.300 kilometer ) en langs verschillende routes door Spanje naar Santiago de Compostela.

Hij woont in Broek in Waterland met zijn gezin en werkt als interim creatief directeur en keynote tekstspeaker voor bedrijven en congressen.

Toon aanbod