Luistervoorbeeld

Het geheim van mijn vader

Terra Nova op zoek naar een betere wereld
Auteur Hans Peter Roel
Voorlezer Marc-Peter van der Maas
Speelduur 8u 27m 40s
€ 17,50

Beschrijving

Leer alles over de nieuwe wereld "Terra Nova"
De geschiedenis van de toekomst wordt nu gemaakt.

Het geheim van mijn vader is het bijzondere en aangrijpende verhaal over Roderick de Brauw van Assem. In Schotland komt hij in contact met een geheim broederschap.

Gaat het Roderick lukken om de zware beproevingen te doorstaan? Pas dan kan hij leiding geven aan een wereldwijde organisatie die alles in het werk zet om de om onze aarde van de ondergang te redden.

Details

ImprintNext Company Publishers
UitgeverNEXT Company BV
Publicatiedatum 24 mei 2018
ISBN 9789079677467
Taal Nederlands
Speelduur 8u 27m 40s
Bestandsgrootte 697 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hans Peter Roel
Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational.

Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken.

Toon aanbod