De dood van Nick Bood
De dood van Nick Bood

De dood van Nick Bood

Dit is het waargebeurde verhaal van Nick Bood (16), die in 2017 in Zaandam werd doodgestoken door een 15-jarige jongen. In dit boek vertelt Nicks vader wat deze moord met hem heeft gedaan.

Auteur

Dirk Jan Bood

Spreker

Jasper Boeke

Speelduur

3 uur 29 min

€ 8,95

Beschrijving

Dit is het waargebeurde verhaal van Nick Bood, die op 29 april 2017 op 16-jarige leeftijd in Zaandam werd doodgestoken door een 15-jarige jongen en zijn kompanen.

In dit boek vertelt Nicks vader wat deze moord met hem, zijn ex-echtgenote en aanverwanten heeft gedaan. Het wordt afgewisseld met hoofdstukken die vanuit het perspectief van Nick zijn geschreven (voor ieder levensjaar een hoofdstuk).

Voor de schrijver was en is het gebeuren een grote nachtmerrie, vol met gevoelens van vertwijfeling tegenover de laffe -minderjarige- moordenaar en zijn kompanen.

Met dit boek wil de auteur ook het licht werpen op de positie van nabestaanden bij dit soort rechtszaken. In dit boek komen de feiten aan het licht, de gang van zaken in de rechtbank, ondersteuning van familie, vrienden, bekenden en onbekenden, advocaat Korver en zijn team en uiteraard de gevoelens van de vader van Nick.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

7 april 2020

ISBN

9789178613960

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 29 min

Bestandsgrootte

288 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Jasper Boeke Bekijk alles

Vind je Waarom

Vind je Waarom

Simon Sinek

€ 13,99
De oktober koning

De oktober koning

Pamela Sharon

€ 12,95
De kwade dag

De kwade dag

Peter Temple

€ 7,99
Spijt

Spijt

René Appel

€ 6,99