Luistervoorbeeld

Verloren zielen

Een Maggie O'Dell-thriller
SerieMaggie O'Dell deel 3
Auteur Alex Kava
Voorlezer Nienke van der Haak
Speelduur 11u 23m 23s
€ 9,99

Beschrijving

'Onthoud goed: sterven is eervol.'

In Massachusetts gaan zes jongens een vuurgevecht aan met de FBI. Voor ze gearresteerd kunnen worden, plegen de jongens zelfmoord. Op één na, maar die weigert te praten.

In Washington DC wordt het lichaam van een meisje gevonden. Het is de dochter van een senator. Ze blijkt gewurgd te zijn.

Op het eerste gezicht lijken het twee afzonderlijke zaken, tot FBI-agent Maggie O'Dell ontdekt dat één naam in beide opduikt: die van Joseph Everett, een sekteleider. Toeval? Of gaat achter het charismatische uiterlijk van de Eerwaarde Everett een levensgevaarlijke psychopaat schuil?

Maggie O'Dell #3

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757408
Taal Nederlands
Speelduur 11u 23m 23s
Bestandsgrootte 626 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Alex Kava
Alex Kava

Alex Kava (1960) is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg.

Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat de lezers aan zich bindt. Door Crimezone.nl werd ze vlak na haar debuut 'de ontdekking van het jaar' genoemd.

Toon aanbod