Blinde razernij
Blinde razernij

Blinde razernij

Op 13 september verdwijnt Joan Begley. Twee dagen later wordt in een verlaten steengroeve bij toeval een vat ontdekt met daarin het onherkenbaar verminkte lichaam van een vrouw. Het blijkt het niet het enige vat te zijn...

Serie

Maggie O'Dell deel 4

Auteur

Alex Kava

Spreker

Lottie Hellingman

Speelduur

8 uur 53 min

€ 9,99

Beschrijving

Op 13 september verdwijnt Joan Begley.

Twee dagen later wordt in een verlaten steengroeve in Connecticut bij toeval een vat ontdekt met daarin het onherkenbaar verminkte lichaam van een vrouw. Al snel blijkt het niet het enige vat te zijn. Iemand heeft de groeve gebruikt om de stille getuigen van zijn gruweldaden te verbergen.

Onbedoeld raakt FBI-agent Maggie O'Dell betrokken bij de zaak, die iedereen voor een raadsel plaatst. Want hoewel het er alle schijn van heeft dat hier een seriemoordenaar aan het werk is, valt er geen lijn te ontdekken in de slachtofferkeuze of werkwijze.

De vraag die Maggie echter het meest bezighoudt is: is Joan Begley de vrouw in het eerste vat? Of leeft ze nog en wordt ze gevangen gehouden door een maniak die nergens voor terugdeinst? Eén ding is zeker: met elke minuut die verstrijkt worden Joans overlevingskansen kleiner...

Maggie O'Dell #4

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

29 juli 2018

ISBN

9789402757422

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 53 min

Bestandsgrootte

488 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Alex Kava (1960) is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg.

Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat de lezers aan zich bindt. Door Crimezone.nl werd ze vlak na haar debuut 'de ontdekking van het jaar' genoemd.

Meer auteur Alex Kava Bekijk alles

Noodzakelijk kwaad

Noodzakelijk kwaad

Alex Kava

€ 9,99
Verloren zielen

Verloren zielen

Alex Kava

€ 9,99
De val

De val

Alex Kava

€ 6,99
Duister kwaad

Duister kwaad

Alex Kava

€ 9,99

Meer spreker Lottie Hellingman Bekijk alles

Madame Bovary

Madame Bovary

Gustave Flaubert

€ 9,99
Aanbieding Medusa

Medusa

Jessie Burton

€ 14,99 € 7,49

De Franse boekenbrigade

Janet Skeslien-Charles

€ 14,99
Schaduw en licht

Schaduw en licht

Anne Stern

€ 14,99