Luistervoorbeeld

De val

SerieMaggie O'Dell deel 2
Auteur Alex Kava
Voorlezer Lucas Dietens
Speelduur 13u 25m 43s
€ 6,99

Beschrijving

'Hoe voelt het om mijn spelletje mee te spelen?'

Het heeft FBI-agent Maggie O'Dell twee jaar gekost om seriemoordenaar Albert Stucky achter tralies te krijgen. De uitwendige wonden die hij haar heeft toegebracht zijn geheeld, maar de geestelijke littekens spelen haar nog dagelijks parten. Het nieuws dat hij is ontsnapt, slaat dan ook in als een bom.

Al snel merkt Maggie dat Stucky de jacht op haar weer heeft geopend: elke vrouw met wie ze ook maar het oppervlakkigste contact heeft, wordt vermoord of verdwijnt spoorloos. De FBI wil dat ze onderduikt, maar Maggie weet dat dat geen zin heeft. Het kan een maand duren, vijf maanden zelfs. Het maakt niet uit hoe lang. Maar komen zal hij.

Maggie O'Dell #2

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757385
Taal Nederlands
Speelduur 13u 25m 43s
Bestandsgrootte 738 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Alex Kava
Alex Kava

Alex Kava (1960) is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg.

Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat de lezers aan zich bindt. Door Crimezone.nl werd ze vlak na haar debuut 'de ontdekking van het jaar' genoemd.

Toon aanbod