Luistervoorbeeld

Noodzakelijk kwaad

SerieMaggie O'Dell deel 5
Auteur Alex Kava
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 11u 25m 14s
€ 9,99

Beschrijving

Het zijn onmiskenbaar rituele moorden... en alle slachtoffers zijn rooms-katholieke priesters.

FBI-agent Maggie O'Dell beseft al snel dat er meer dan één dader achter zit. Maar waar ze die moet zoeken, wordt pas duidelijk wanneer ze op een gruwelijk computerspel stuit. Een spel dat mikt op jongeren die ooit door priesters zijn misbruikt. Haar idee wordt bevestigd als iemand vanuit Venezuela contact met haar zoekt: Father Keller, een man van wie ze wéét dat hij jonge jongens heeft vermoord en naar wie ze al vier jaar op zoek is. Uit angst het volgende slachtoffer te worden, biedt hij in ruil voor bescherming zijn hulp aan bij het onderzoek. En hoewel alles in haar daartegen in opstand komt, kan ze zijn aanbod niet afslaan.

Maggie O'Dell #5

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757446
Taal Nederlands
Speelduur 11u 25m 14s
Bestandsgrootte 631 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Alex Kava
Alex Kava

Alex Kava (1960) is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg.

Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat de lezers aan zich bindt. Door Crimezone.nl werd ze vlak na haar debuut 'de ontdekking van het jaar' genoemd.

Toon aanbod