Luistervoorbeeld

Duister kwaad

Een Maggie O'Dell-thriller
SerieMaggie O'Dell deel 1
Auteur Alex Kava
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 12u 34m 13s
€ 9,99

Beschrijving

'Vergeef mij, Father, want ik heb gezondigd...'

Bijna een week nadat de tienjarige Danny Alvarez tijdens het lopen van zijn krantenwijk verdween, wordt zijn gruwelijk toegetakelde lichaam gevonden. Zijn verwondingen komen overeen met het handelsmerk van Ronald Jeffreys, een bekende seriemoordenaar. Toch is het onmogelijk dat Jeffreys de dader is - hij is een paar maanden eerder geëxecuteerd. FBI-agent Maggie O'Dell wordt ingeschakeld om uit te zoeken wat er aan de hand is. Is er spake van een copycat of is Jeffreys ten onrechte terechtgesteld? Zeker is dat er een levensgevaarlijke psychopaat rondloopt, een feit dat wordt bevestigd als een tweede lichaam wordt gevonden en er weer een jongetje wordt vermist…

Kan O'Dell dit kind wél redden?

Maggie O'Dell #1

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757392
Taal Nederlands
Speelduur 12u 34m 13s
Bestandsgrootte 691 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Alex Kava
Alex Kava

Alex Kava (1960) is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg.

Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat de lezers aan zich bindt. Door Crimezone.nl werd ze vlak na haar debuut 'de ontdekking van het jaar' genoemd.

Toon aanbod