Luistervoorbeeld

De crypte

Deel 1 van de Dodenrijk-trilogie
SerieDodenrijk-trilogie deel 1
Auteur Amanda Stevens
Voorlezer Marije van Aken
Speelduur 10u 30m 54s
€ 9,99

Beschrijving

Een jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is. Voor rechercheur John Devlin, die op de zaak wordt gezet, roept vooral de plek waarop ze is aangetroffen vragen op. Een historisch kerkhof in Charleston, dat al tientallen jaren niet meer wordt gebruikt. Waarom heeft de moordenaar haar juist daar begraven? En waarom in het graf van een veertienjarig meisje dat lang geleden aan roodvonk overleed? Hij besluit de hulp in te roepen van Amelia Gray. Zij restaureert historische begraafplaatsen en kent de situatie op het kerkhof goed. Daarnaast is zij de enige die meer weet over de symbolische betekenis van de inscripties op het graf teksten waarvan Devlin hoopt dat ze hem naar de dader zullen leiden.

Amelia, die van kinds af aan vertrouwd is met de geesten die onder de mensen dwalen en jong geleerd heeft ze op een afstand te houden, beseft al snel dat ze zich nu op gevaarlijk terrein begeeft. Want met de teksten leidt de moordenaar haar niet alleen naar de andere slachtoffers die hij heeft gemaakt, hij lokt haar ook in een val. Omdat zij - door haar gave - zijn uiteindelijke doelwit is...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757415
Taal Nederlands
Speelduur 10u 30m 54s
Bestandsgrootte 578 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Amanda Stevens
Amanda Stevens

Amanda Stevens groeide op in de Ozarks, een gebied dat bekendstaat om zijn hang naar folklore en bijgeloof. Toen ze - na een korte carrière bij de belastingdienst - besloot schrijfster te worden, kwam deze achtergrond haar goed van pas. Gecombineerd met haar liefde voor thrillers en spookverhalen, bleek het een voedzame bodem voor spannende plots en sfeertekening.

Toon aanbod