Luistervoorbeeld

Onbeschaamd voorstel

Auteur Maisey Yates
Voorlezer Kristel van Eijk
Speelduur 4u 7m 54s
€ 6,99

Beschrijving

Hoe kon ze nu weten dat alles in de krant zou komen?

Een piepklein leugentje om bestwil moet kunnen, vindt Paige. Maar misschien had ze toch beter niet rond kunnen bazuinen dat ze zich heeft verloofd met haar baas, miljardair Dante Romani. Want nu staat hij voor haar bureau, briesend van woede, en dreigt hij haar op staande voet te ontslaan!

Dante wil al bijna zijn reputatie van keiharde zakenman eer aandoen, wanneer hij uit het gestamel van zijn assistente opmaakt dat ze alleen maar heeft gejokt om het dochtertje van een vriendin te kunnen adopteren. Meteen ziet hij een gouden kans om zijn slechte reputatie op te vijzelen. En dus doet hij haar een voorstel dat ze gewoon niet kán weigeren...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 12 juli 2019
ISBN 9789402758689
Taal Nederlands
Speelduur 4u 7m 54s
Bestandsgrootte 227 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Maisey Yates
Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Toon aanbod