Puntgaaf
Puntgaaf

Puntgaaf

Koud hart / Doorn in mijn vlees / Gepakt / Laatste adem

Twintig jaar waren ze getrouwd, jaren waarin Pam het beste van zichzelf heeft gegeven en altijd een trouwe echtgenote is geweest. Tot hij haar publiekelijk vernederde en vervolgens berooid achterliet.

Auteur

Karin Slaughter

Spreker

Thirsa van Til

Vertaler

Ineke Lenting

Speelduur

8 uur 0 min

€ 14,99

Let op: het luisterboek Puntgaaf is een verzamelbundel met de vier verhalen Koud hart, Doorn in mijn vlees, Gepakt en Laatste adem. Deze verhalen zijn ook als los luisterboek verkrijgbaar.
Wij kunnen geen aankopen ruilen of terugnemen, dus check goed of je de losse verhalen niet al gekocht hebt.

Beschrijving

Vier meesterlijke verhalen door Karin ‘Queen of Crime’ Slaughter.
 
Koud hart:
Twintig jaar waren ze getrouwd, jaren waarin Pam het beste van zichzelf heeft gegeven en altijd een trouwe echtgenote is geweest voor John. Tot hij haar publiekelijk vernederde en vervolgens berooid achterliet. Maar nu zijn haar kansen gekeerd. John heeft niet lang meer te leven en vraagt haar hulp. Tijd voor Pam om een oude rekening te vereffenen...
 
Doorn in mijn vlees:
Het leek een gewone nacht te worden en zij hadden twee gewone broers kunnen zijn, een doodnormale tweeling. Maar in deze nacht, in een bar in Atlanta waar de muziek boven de dansende menigte golft, pikt de knapste van de twee broers een meisje op. Samen gaan ze naar buiten. Wat daarna gebeurt in de donkere schaduwen van de parkeerplaats, kan met slechts twee woorden beschreven worden: vintage Slaughter.
 
Gepakt:
Special agent Will Trent wacht in een plaatselijk pompstation op zijn cola. Maar door Wills ruige undercoveruiterlijk zien de beveiligingscamera’s en het verveelde personeel iemand anders: de gevaarlijke crimineel Bill Black. De hel die plotseling in de winkel losbreekt stelt Will – en zijn misdadige alter ego – zwaar op de proef…
 
Laatste adem:
Charlie Quinn is dertien wanneer twee gewapende mannen hun huis binnendringen om wraak te nemen op haar vader, een omstreden advocaat. Haar onbezorgde jeugd is op slag voorbij. Jaren later denkt Charlie dat ze de verschrikkingen uit haar jeugd inmiddels achter zich heeft gelaten. Maar dan slaat het geweld toe en verandert haar leven opnieuw in een nachtmerrie.
 

Details

Imprint

HarperCollins

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

11 september 2022

ISBN

9789402766974

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

904 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Karin Slaughter Bekijk alles

Verbroken

Verbroken

Karin Slaughter

€ 14,99
Veroordeeld

Veroordeeld

Karin Slaughter

€ 14,99
Triptiek

Triptiek

Karin Slaughter

€ 14,99
Mooie meisjes

Mooie meisjes

Karin Slaughter

€ 14,99

Meer spreker Thirsa van Til Bekijk alles

Sprookjes, fabels & klassieke verhalen
€ 6,99
De nieuwe kleren van de keizer en andere sprookjes & fabels
€ 6,99
Lentesprookjes: luisterverhalen voor kinderen
€ 7,99
Laatste adem

Laatste adem

Karin Slaughter

€ 6,99