Luistervoorbeeld

Nachtschade

SerieSara Linton deel 1
Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Gaby Milder
Speelduur 11u 38m 17s
€ 9,99

Beschrijving

In Grand County, een stadje in Georgia, ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. Het slachtoffer wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Haar ex-echtgenoot Jeffrey Tolliver, hoofd van politie, leidt de zaak. De twee moeten ondanks hun verstoorde relatie samenwerken om het mysterie van de moord op te lossen. En dan is er ook nog de zus van het slachtoffer, Lena, die als rechercheur op eigen houtje naspeuringen verricht. Tijdens het onderzoek lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Sara draagt een geheim uit het verleden met zich mee dat licht op de zaak zou kunnen werpen, maar zwijgt als het graf. Intussen lijkt Lena zich te vergalloperen aan het onderzoek. Dan dient het volgende slachtoffer zich aan.

Nachtschade is het eerste deel in de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages.

Coverontwerp: Studio Jan de Boer
Coverfoto: Hollandse Hoogte

Details

ImprintUitgeverij Cargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 4 juni 2008
ISBN 9789403100609
Taal Nederlands
Speelduur 11u 38m 17s
Bestandsgrootte 308 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Zo spannend dat je 's avonds niet in je bed belandt, dat kan alleen Karin Slaughter, de koningin van de suspense.' (Libelle)

'Nachtschade sleept je mee en je hebt geen rust voor je weet hoe het afloopt.' (Avantgarde)

'Een zeldzaam goed boek, dat je vanaf de eerste bladzijde bij de strot grijpt.' (Val McDermid)

Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod