Luistervoorbeeld

Dagboek van mijn verdwijning

Auteur Camilla Grebe
Spreker Charlotte Lap
Speelduur 11u 22m 24s
€ 14,99

Beschrijving

Een intrigerend psychologisch spel van vergeten herinneringen.

Winnaar van de Glass Key Award voor beste Scandinavische thriller.

Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze cold case opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.

Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Verkozen tot beste Zweedse thriller van 2017.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 20 maart 2019
ISBN 9789403157009
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 22m 24s
Bestandsgrootte 625 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Grebe trakteert de lezer op een intrigerend mysterie. ****' - Anita Terpstra, Leeuwarder Courant

'Ingenieus, zo kun je de thriller Dagboek van mijn verdwijning zeker noemen. De Zweedse auteur Camilla Grebe lokt de lezer met haar verhaal over politieagente Malin Brundin, vergeten herinneringen en de cold case van een vermoord achtjarig meisje in een kunstig geweven web, waarin de situatie steeds raadselachtiger wordt en alles uiteindelijk razendknap op z’n plaats valt. Grimmig, duister en razendspannend.' - Margriet


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Camilla Grebe

Camilla Grebe (1968) verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Voor Moskou Noir bundelde ze haar krachten met Paul Leander-Engström.

Toon aanbod