Luistervoorbeeld

Under cover

Auteur Sandrine Jolie
Spreker Marieke de Kruijff
Speelduur 2u 32m 27s
€ 12,50

Beschrijving

Als Sanne Romeijn undercover gaat bij een uitbater van sekslijnen, komt ze een internationale zwendel op het spoor. Al snel blijkt dat er meer zaken zijn die het daglicht niet kunnen verdragen...

De kersverse undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer ze haar eerste grote opdracht krijgt bij een uitbater van sekslijnen. Collega’s van de fiscale recherche vermoeden grootschalige witwassing van crimineel geld door de eigenaar, Charlie van der Zee. Sanne wordt bij Charlie’s Angels aangenomen en ze mag direct aan de slag als camgirl. Al snel wordt het haar duidelijk dat Charlie’s Angels een schimmig en moeilijk doordringbaar bedrijf is. Er is sprake van uitbuiting en er blijken ook illegalen in dienst te zijn.

Sanne ontdekt dat twee weken voor haar komst een meisje is verdwenen. Nina, een Russische die illegaal voor Charlie’s Angels werkte, blijkt nu te werken voor Girls at home, een exclusief bedrijf waar je alleen kunt werken als Charlie je selecteert. Sanne, jong en ambitieus, start haar eigen onderzoek, ondanks de waarschuwingen van haar chef Rudi om vooral voorzichtig te werk te gaan en zich bij haar opdracht te houden.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 28 februari 2016
ISBN 9789462532014
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 32m 27s
Bestandsgrootte 140 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Kinky seks en de wie heeft-het-gedaan-vraag zorgen ervoor dat je dit boek in een keer uitleest. ***' (Het Nieuwsblad)

'Een lekkere weglezer die spannend is met een vleugje erotiek. ***' (Chicklit.nl)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sandrine Jolie

Sandrine Jolie is van Nederlands-Belgische afkomst. Na haar studies Rechten en Nederlandse taal- en letterkunde heeft ze ruim dertien jaar gewerkt in de rechtbank. Geïnspireerd door alle verhalen die haar bureau passeerden, bouwde ze in de afgelopen jaren aan de misdaadserie G.
Soixante Neuf is haar eerste thriller in deze serie met undercoveragente Sanne Davids in de hoofdrol. In januari 2014 verscheen Under Cover en in mei van hetzelfde jaar Stille Nacht, het nieuwste deel, waarin Sanne een seriemoordenaar moet ontmaskeren.

Sandrine Jolie is een alias van Linda van Rijn.

Toon aanbod