Luistervoorbeeld

Komt een vrouw bij de dokter

Auteur Kluun
Spreker Casper Gimbrère
Speelduur 8u 12m 45s
€ 14,95

Beschrijving

Het hartverscheurende verhaal van het gelukkige stel, dat alles mee lijkt te hebben, totdat de jobstijding komt dat zij een levensgevaarlijke vorm van borstkanker heeft. En hij, hoeveel hij ook van haar houdt, het alleen maar vol kan houden door van het ene bed naar het andere te springen.

De roman, die meer dan 675.000 keer over de toonbank gegaan is, breekt alle taboes. Rauw, ontroerend en met humor.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 25 mei 2016
ISBN 9789462532557
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 12m 45s
Bestandsgrootte 451 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Ontroerend en confronterend. Kluun heeft Stijn, Carmen en Luna recht mijn hart in geschreven.' (Saskia Noort, schrijfster van De eetclub)

'Ode aan de liefde.' (NRC Handelsblad)

'Mooiste boek ooit geschreven over een vrouw die sterft.' (Linda.)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kluun

Raymond van de Klundert (1964), Kluun voor intimi, was in een vorig leven marketingman. Hij werkte vijftien jaar bij bedrijven als de Gouden Gids, Neckermann, Time Warner en reclamebureau DDB. Vervolgens startte hij zijn eigen marketingbureau Project X.

In 2001 verloor hij zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Kluun gaf zich een halfjaar over aan het nachtleven van Amsterdam en Ibiza, tot hij twijfels kreeg over het helende vermogen van deze lifestyle. Hij verkocht vervolgens zijn aandelen in Project X en vertrok met dochter Eva (toen 3) naar Australie. Daar ging hij schrijven, 's avonds, zittend voor de camper waarin zijn dochtertje lieflijk lag te slapen.

Na anderhalf jaar schrijven bood uitgeverij Podium hem een contract aan voor zijn debuutroman Komt Een Vrouw Bij de Dokter, die oktober 2003 uitkwam. In juli 2006, drie jaar nadat het boek uitkwam, stond het voor het eerst op 1 in de bestsellerlijsten. Het werd door het publiek verkozen tot Boek van Het Jaar. Komt een vrouw bij de dokter is het best verkochte Nederlandse romandebuut sinds Ik, Jan Cremer. Er zijn in drie jaar bijna 500.000 exemplaren van verkocht.

De Weduwnaar, de opvolger van Komt een Vrouw Bij de De Dokter, kwam als eerste Nederlandse roman op 1 binnen de Bestseller Top60. Kluun is getrouwd met Nathalie. Ze wonen samen met dochters Eva (8) en Roos (3) in Amsterdam.

Toon aanbod