Luistervoorbeeld

Kwetsbaar

Als het verleden je inhaalt...
Auteur Linda Jansma
Voorlezer Marije van Aken
Speelduur 12u 13m 54s
€ 14,95

Beschrijving

Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Wanneer haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar?

Winnaar Schaduwprijs 2011!
De jury: 'Het boek boeit op elke bladzijde en is een absolute pageturner.'

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 24 juli 2017
ISBN 9789462536975
Taal Nederlands
Speelduur 12u 13m 54s
Bestandsgrootte 1008 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Razend spannend en ontroerend tegelijk.’ (***** Telegraaf Vrouw)

'De wilde geschiedenis van de hoofdpersoon Janine – van hoer tot eigenaar van een hippe dansclub – klopt genadeloos op de deur van haar villa. Janine moet alle zeilen bijzetten om het leven van zichzelf en haar puberdochter te redden. IJzingwekkend.' (Gijs Korevaar, Algemeen Dagblad ****)

‘Nu nog de verfilming!’ (***** Vrouwenthrillers)

'De jury koos dit jaar voor een boek waarin de hoofdpersoon zichzelf keihard tegenkomt in een keiharde wereld. Het is een verhaal dat stilistisch nergens inzakt, met een goed gedoseerde spanning, een mooie perspectiefwissel, uitstekende dialogen en een doordachte verhaallijn die niet alleen duidelijk te volgen maar ook invoelbaar is. De auteur laat onsmeeleven met de personages en hun liefde en leven. Het boek boeit op elke bladzijde en is een absolute pageturner.' (Jury Schaduwprijs 2011)

Over de auteur
Photo Linda Jansma
Linda Jansma

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers. Zij groeide op in Amsterdam en verhuisde op haar dertiende naar Almere. In 2009 begon zij haar manuscripten naar uitgeverijen te sturen.

Het duurde niet lang voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie. Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut. Haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013 en ze stond op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel.

Toon aanbod