Luistervoorbeeld

Opium

Auteur Marian Mudder
Voorlezer Marian Mudder
Speelduur 5u 53m 1s
€ 13,99

Beschrijving

Wanneer fotografe Laura van der Velden in een café zit, raakt ze gefascineerd door een verliefd stel. In de jonge vrouw herkent ze een fotomodel met wie ze ooit heeft gewerkt. De man zoekt oogcontact met Laura. Op weg naar huis ziet Laura de jonge vrouw de liefde bedrijven in een geparkeerde auto, ze kan niet zien met wie. Ze maakt enkele foto's van het tafereel.
De volgende dag wordt het meisje gevonden, dood.

Laura besluit de foto's niet naar de politie te brengen en gaat zelf op onderzoek uit. Wanneer ze de man weer ontmoet, is ze vastbesloten de waarheid te achterhalen. Langzaam raakt ze in een gevaarlijke liaison verstrengeld. Heeft hij iets met de dood van het meisje te maken? Zal ze zich staande weten te houden, of raakt ze ten prooi aan zijn gevoelens voor hem?

Met Opium, haar eerste thriller, bewandelt Marian Mudder een nieuwe weg in haar oeuvre. Wat gebeurt er als achterdocht verwordt tot lust en lust verwordt tot liefde?

Opium geeft een sensuele en opwindende inkijk in de menselijke psyche.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 juli 2018
ISBN 9789463624091
Taal Nederlands
Speelduur 5u 53m 1s
Bestandsgrootte 323 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Marian Mudder
Marian Mudder

Marian Mudder (1958) is schrijfster, actrice en personal coach. Als actrice speelde ze onder andere in Baantjer, Vrouwenvleugel en Flikken Maastricht. In 2009 debuteerde ze met Geluksblind en recentelijk verscheen de thriller Opium.

Toon aanbod