Luistervoorbeeld
€ 10,50

Beschrijving

Maak kennis met vijf verschillende stemacteurs en hùn interpretaties van het spannende genre... Het kleine lam. Omas verjaardag Verschrikkelijk De specialiteit van het huis Dood op kerstavond Het beste van het beste Gewoonweg struikroverij Adeldom verplicht Boeventronie

Details

ImprintShortStories
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 8 december 2021
ISBN 9789464490770
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 26m 55s
Bestandsgrootte 457 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Fredric Brown (1906-1972) was een Amerikaanse sciencefiction en thriller auteur. Hij was een van de opvallendste vroege schrijvers in het genre en viel op door narratieve experimenten. Hoewel hij tijdens zijn leven nooit veel populariteit genoot heeft Brown een aanzienlijke aantal volgelingen gekregen gedurende de bijna halve eeuw dat hij schreef. Zijn werken werden regelmatig herdrukt en hij heeft wereldwijd een grote schare fans, met name in de VS en Europa, vooral in Frankrijk, waar verschillende films zijn gebaseerd op zijn werk.

Brown schreef in een ontzettend tempo - net als veel andere pulp-schrijvers - om de rekeningen te kunnen betalen. Dit is, ten minste voor een deel, de reden van de onevenwichtige kwaliteit van zijn werk. Hij werkte bij de krant en heeft slechts 14 jaar van zijn leven full-time gewerkt als auteur van fictie. Brown was ook een zware drinker, en dit was soms ongetwijfeld van invloed zijn productiviteit. Maar hij was ook belezen en goedopgeleide alleslezer die verder keek dan de meeste andere pulp-auteurs. Brown heeft zijn hele leven lang in belangstelling gehad voor de fluit, schaken, poker en de werken van Lewis Carroll.

Toon aanbod