Luistervoorbeeld

De Sprookjestroubadour 1

De nieuwe kleren van de keizer - De muzikanten van Bremen
Auteur Maurits van Huijstee, Hans Christian Andersen
Spreker Maurits van Huijstee
Speelduur 21m 23s
€ 0,00

Beschrijving

Twee bekende sprookjes in rijmvorm en begeleid door akoestische gitaar. Melodie en rijm maken het voor kinderen extra makkelijk en vooral leuk.

Inhoud
1. De nieuwe kleren van de keizer
2. De muzikanten van Bremen

Details

UitgeverC.V. Diego Zonnesteek
Publicatiedatum 1 april 2016
ISBN 9789491475092
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 21m 23s
Bestandsgrootte 21 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maurits van Huijstee

Maurits van Huijstee (1969) is schrijver van kinderboeken. Maurits schreef al heel lang, voordat hij eindelijk de gelegenheid kreeg om te beginnen met zijn eerste echte verhaal. Diego Zonnesteek gaat over een jongen met bijzondere gaven en zijn strijd tegen klimaatverandering. Om zich voor te bereiden op het verhaal heeft hij zich eerst twee jaar verdiept in het onderwerp.

Behalve schrijven, is Maurits dol op rijmen, zingen en gitaar spelen. Tegenwoordig zet hij bekende sprookjes op rijm en muziek. Het eerste boek komt uit in april 2016 en bevat twee sprookjes, De nieuwe kleren van de keizer en De Bremer stadsmuzikanten.

Het eerste boek van Maurits, Diego Zonnesteek & De magische bril, is uitgekomen in 2012. Sindsdien zijn er meer dan 19,000 exemplaren van Diego Zonnesteek verkocht. Vanaf april 2016 zullen deel I en II ook in het Engels verschijnen.

Tegenwoordig is Maurits full time schrijver en zelfstandig uitgever. Naast het schrijven van zijn eigen boeken heeft hij zich sinds 2015 ook toegelegd op het schrijven van autobiografieën.

Toon aanbod