Luistervoorbeeld

Black Notice: Episode 5

SerieBlack Notice deel 5
Auteur Lotte Petri
Spreker Ronald Top
VertalerPieter Janssens
Speelduur 1u 17m 26s
€ 3,99

Beschrijving

Als Kathrine wordt ontvoerd houdt de politie snel een verdachte aan. Maar als duidelijk wordt dat ze de verkeerde te pakken hebben, gaat Felix Jørgensen achter een gynaecoloog met een opgeschorte medische vergunning aan. De sporen leiden naar een schijnbaar verlaten huis op het eiland Lolland in Zuid-Denemarken.
Is Kathrine in het huis? Weet de moordenaar van de valstrik? Zal Felix kunnen voorkomen dat zijn vervanger het zoveelste slachtoffer wordt van de scalpel van de gestoorde moordenaar? Of is het allemaal te laat...?

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 19 juli 2021
ISBN 9788726896107
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 17m 26s
Bestandsgrootte 55 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.