Black Notice: Episode 3
Black Notice: Episode 3

Black Notice: Episode 3

Aan de hand van beelden van een bewakingscamera in een Franse sportwinkel slagen de onderzoekers er in de wetsuit-slachtoffers te identificeren...

Serie

Black Notice deel 3

Auteur

Lotte Petri

Spreker

Ronald Top

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

1 uur 13 min

€ 3,99

Beschrijving

Aan de hand van beelden van een bewakingscamera in een Franse sportwinkel slagen de onderzoekers er in de wetsuit-slachtoffers te identificeren. Het blijken twee jonge Syrische tweelingzussen te zijn die in het beruchte vluchtelingenkamp bij het Franse Calais woonden. De bewakingsbeelden tonen echter ook een verdachte man, die bijzonder geïnteresseerd lijkt in de jonge meisjes.
De moord op een Syrische vluchtelinge in Denemarken is voor de Noorse en Franse onderzoekers reden om te denken dat de moordenaar een racistisch motief heeft. Maar het onderbuikgevoel van Felix Jørgensen doet hem daaraan twijfelen. Hij kan niet precies zeggen waarom, maar er klopt iets niet.
Wanneer echter een belangrijke getuige waardevolle informatie kan geven gaat Felix op jacht naar een man met afwijkende pupillen.

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 juli 2021

ISBN

9788726896121

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 13 min

Bestandsgrootte

53 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lotte Petri Bekijk alles

Black Notice

Black Notice

Lotte Petri

€ 6,99
Black Notice: Episode 1
€ 3,99
Black Notice: Episode 2
€ 3,99
Black Notice: Episode 4
€ 3,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Verbinding verbroken

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99
Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99