Luistervoorbeeld

Black Notice: Episode 4

SerieBlack Notice deel 4
Auteur Lotte Petri
Spreker Ronald Top
VertalerPieter Janssens
Speelduur 1u 1m 41s
€ 3,99

Beschrijving

Enkele jaarboeken van een school in een chique voorstad ten noorden van Kopenhagen bevatten foto’s van een jongen die sterk lijkt op de man met de vreemde ogen. Maar nu de rest van de Europese politie zich richt op grensovergangen en vluchtelingenkampen is Felix op zichzelf aangewezen.
tHij denkt dat de moordenaar een medische achtergrond heeft en misschien zelfs werkzaam is in het grootste ziekenhuis van Denemarken, het Rijksziekenhuis, waar het eerste slachtoffer werkte en waar de vrouw in coma werd behandeld. Felix’ vervanger, Kathrine Nymark, probeert hem over te halen haar als lokeend naar het ziekenhuis te laten gaan. Maar is het niet te riskant? En zal het wel werken?

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 12 juli 2021
ISBN 9788726896114
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 1m 41s
Bestandsgrootte 44 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.