Black Notice: Episode 4
Black Notice: Episode 4

Black Notice: Episode 4

Enkele jaarboeken van een school in een chique voorstad ten noorden van Kopenhagen bevatten foto’s van een jongen die sterk lijkt op de man met de vreemde ogen...

Serie

Black Notice deel 4

Auteur

Lotte Petri

Spreker

Ronald Top

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

1 uur 1 min

€ 3,99

Beschrijving

Enkele jaarboeken van een school in een chique voorstad ten noorden van Kopenhagen bevatten foto’s van een jongen die sterk lijkt op de man met de vreemde ogen. Maar nu de rest van de Europese politie zich richt op grensovergangen en vluchtelingenkampen is Felix op zichzelf aangewezen.
tHij denkt dat de moordenaar een medische achtergrond heeft en misschien zelfs werkzaam is in het grootste ziekenhuis van Denemarken, het Rijksziekenhuis, waar het eerste slachtoffer werkte en waar de vrouw in coma werd behandeld. Felix’ vervanger, Kathrine Nymark, probeert hem over te halen haar als lokeend naar het ziekenhuis te laten gaan. Maar is het niet te riskant? En zal het wel werken?

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 juli 2021

ISBN

9788726896114

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 1 min

Bestandsgrootte

44 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lotte Petri Bekijk alles

Black Notice

Black Notice

Lotte Petri

€ 6,99
Black Notice: Episode 1
€ 3,99
Black Notice: Episode 2
€ 3,99
Black Notice: Episode 3
€ 3,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Verbinding verbroken

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99
Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99