Luistervoorbeeld

Black Notice: Episode 2

SerieBlack Notice deel 2
Auteur Lotte Petri
Spreker Ronald Top
VertalerPieter Janssens
Speelduur 59m 55s
€ 3,99

Beschrijving

Omdat de politie de identiteit van het Noorse wetsuit-slachtoffer niet kan achterhalen verspreidt ze via Interpol een kennisgeving – een black notice. Tegelijkertijd wordt duidelijk dat de dood van de jonge vrouw verband houdt met de moord die Felix en Kathrine onderzoeken.
Wanneer er in een ijskoud bosmeer ten noorden van Kopenhagen een vrouw wordt gevonden met een soortgelijke wond zou ze de belangrijkste getuige kunnen zijn voor de politie – áls ze weer tot leven kan worden gewekt.
Maar dan spoelt er in Nederland opnieuw een jonge vrouw in een wetsuit aan.

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 juni 2021
ISBN 9788726896138
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 59m 55s
Bestandsgrootte 43 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.