Black Notice: Episode 1
Black Notice: Episode 1

Black Notice: Episode 1

Ze dacht aan trompetlelies. Maar iets was anders... iets klopte niet. Het was de kleur. Die was vreemd... bleek en vleeskleurig...

Serie

Black Notice deel 1

Auteur

Lotte Petri

Spreker

Ronald Top

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

1 uur 13 min

€ 3,99

Beschrijving

Ze dacht aan trompetlelies. Maar iets was anders... iets klopte niet. Het was de kleur. Die was vreemd... bleek en vleeskleurig.

In een slaperig kuststadje bij Kopenhagen is een vreemd licht op de bodem van de haven voor de politie reden om een duiker van het leger in te schakelen. Diep in het water ligt een auto met het dode lichaam van een jonge vrouw achter het stuur. Ze heeft een lange snede in haar onderbuik.
Felix Jørgensen van de politie van Kopenhagen wordt met de zaak belast en zijn nieuwe plaatsvervanger, Kathrine Nymark, wordt op de eerste dag van haar nieuwe baan in het diepe gegooid als duidelijk wordt dat er een brute moordenaar rondloopt.
Op de scherpe kliffen voor de kust van een plattelandsdistrict in het zuiden van Noorwegen vindt een man die zijn hond uitlaat een grotendeels ontbonden lijk in een wetsuit. De politie neemt aanvankelijk aan dat het een drenkeling is, maar het slachtoffer beantwoordt niet aan het signalement van een vermist persoon. Bovendien heeft ook dit lichaam een verdachte wond op zijn buik...

Black Notice is een misdaadverhaal in vijf delen. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van een internationale jacht op een nietsontziende seriemoordenaar.Lotte Petri is een Deense auteur van misdaadromans. Als dochter van een psychiater is Petri opgegroeid in een omgeving waar psychologische afwijkingen een alledaags onderwerp waren, en die achtergrond komt op een duistere manier voren in haar boeken. Na een carrière in marketing, en een studie filosofie, besloot Petri haar schrijversdroom achterna te gaan. In 2009 werd haar eerste boek genomineerd voor de Debuut van het Jaar-prijs van Danske Bank. Haar Selma Eliassen-reeks werd door critici geprezen en in 2017 verscheen het eerste boek in de reeks rondom forensisch expert Josefine Jespersen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 juni 2021

ISBN

9788726896145

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 13 min

Bestandsgrootte

52 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lotte Petri Bekijk alles

Black Notice

Black Notice

Lotte Petri

€ 6,99
Black Notice: Episode 2
€ 3,99
Black Notice: Episode 3
€ 3,99
Black Notice: Episode 4
€ 3,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99