Luistervoorbeeld

Slangenvanger

SerieBibberboek deel 6
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Maja van Honsté
Speelduur 2u 57m 54s
€ 3,99

Beschrijving

Anna bezoekt samen met haar klasgenoten het Museum voor Egyptische kunst en prikt zich met haar vinger aan de tand van een slangenfiguur. Tot haar schrik bloed ze behoorlijk, en ze moet een oud stukje textiel gebruiken om het bloeden te stelpen. Het lapje is een stukje wikkel van een mummie en Anna begint zich steeds vreemder te voelen! Haar rare klasgenoot Adam gedraagt zich nog vreemder dan normaal en ze heeft het angstige voorgevoel dat er iets in haar buik leeft! Ze heeft over een oude Egyptische vloek gelezen en besluit Adam, die veel van slangen weet, om hulp te vragen. Maar ze moeten opschieten, want een voor een verdwijnen de organen in haar buik, net alsof ze een mummie begint te worden...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 14 oktober 2022
ISBN 9788726953824
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 57m 54s
Bestandsgrootte 126 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.