Slaapslachter

Slaapslachter

Marco wist al dat hij een slaapwandelaar is: soms wordt hij ergens in huis wakker en weet hij niet hoe hij er gekomen is. Hij maakt zich zorgen en is bang...

Serie

Bibberboek deel 3

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Maja van Honsté

Speelduur

3 uur 48 min

€ 5,99

Beschrijving

Marco wist al dat hij een slaapwandelaar is: soms wordt hij ergens in huis wakker en weet hij niet hoe hij er gekomen is. Hij maakt zich zorgen en is bang. Gelukkig gaat het, sinds hij een drankje van zijn huisarts Dr. Jaak Rippen inneemt, stukken beter. Hij is er zelfs een stuk moediger van geworden! Marco is een echte stuntman geworden en durft zelfs van de hoogste duikplank te springen, om indruk te maken op Mona. Er is ook iets anders aan de hand, en Marco ontdekt dat de huisarts 's nachts als Mr. Hank vreselijke dingen doet op straat. Zorgt het drankje ervoor dat Marco zich in zijn slaap ook steeds meer als een monster begint te gedragen?Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 september 2022

ISBN

9788726953855

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 48 min

Bestandsgrootte

162 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Maja van Honsté Bekijk alles

Vlaams Slangenvanger

Slangenvanger

Bavo Dhooge

€ 3,99
Vlaams Satergeschater

Satergeschater

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams Schoolmonsters

Schoolmonsters

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams SerieWoordenaar

SerieWoordenaar

Bavo Dhooge

€ 5,99