Luistervoorbeeld

Schoolmonsters

SerieBibberboek deel 2
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Maja van Honsté
Speelduur 3u 41m 38s
€ 5,99

Beschrijving

In dit tweede Bibberboek van Bavo Dhooge, Schoolmonsters, leren we Sonny kennen die ontzettend slim is. De slimste van de klas zijn is leuk, maar ook lastig op de nieuwe school waar Sonny naartoe gaat. Niemand wil vrienden met hem zijn behalve Sara. Op een dag gebeurt er iets heel ergs, een leraar wordt door een leerling neergestoken! Na deze dramatische gebeurtenis verandert er iets op school; alle leerlingen beginnen steeds slimmer te worden, totdat Sonny niet de slimste maar de domste van de klas is. De directeur van de school lijkt hierin ee rol te spelen: elke dag moet er een leerling bij hem langs komen, en de directeur lijkt zich als een soort dokter Frankenstein te gedragen. Sonny overweegt weg te lopen als Sara ook begint te veranderen, want nu wordt het wel heel onveilig...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 september 2022
ISBN 9788726953862
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 41m 38s
Bestandsgrootte 155 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.