Satergeschater

Satergeschater

Het eerste deel van Bavo Dhooge's spannende Bibberboeken reeks. Jerry en Daan zijn goede vrienden en gaan naar de kermis...

Serie

Bibberboek deel 1

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Maja van Honsté

Speelduur

3 uur 18 min

€ 5,99

Beschrijving

Het eerste deel van Bavo Dhooge's spannende Bibberboeken reeks. Jerry en Daan zijn goede vrienden en gaan naar de kermis. Na het altijd spannende spookhuis besluiten ze de waarzegster te bezoeken maar dat heeft niet de gewenste uitkomst: de waarzegster spreekt een vloek uit over Jerry, die vanaf dat moment begint te lachen en steeds meer moet lachen, totdat hij in het ziekenhuis opgenomen wordt. Het lijkt een hopeloze situatie, waarin Jerry's lichaam het schokken van het lachen niet meer aan kan! Jerry's verleden speelt hierin ook een rol, want hij vond het altijd erg leuk om andere mensen uit te lachen. Daan besluit op zoek te gaan naar de waarzegster om de vloek op een of andere manier ongedaan te maken...Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 september 2022

ISBN

9788726953879

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 18 min

Bestandsgrootte

139 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Maja van Honsté Bekijk alles

Vlaams Slangenvanger

Slangenvanger

Bavo Dhooge

€ 3,99
Vlaams Schoolmonsters

Schoolmonsters

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams Slaapslachter

Slaapslachter

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams SerieWoordenaar

SerieWoordenaar

Bavo Dhooge

€ 5,99