Luistervoorbeeld

De gokker

SerieBad Romance-serie deel 3
Auteur Shanna Bell
Spreker Sterre de Hemel, Alexander de Ridder
VertalerMarije Minkman
Speelduur 5u 7m 26s
€ 6,99

Beschrijving

Als hacker kent Tess het internet als haar broekzak. Het echte leven bezorgt haar meer problemen. Ze zit diep in de schulden en haar schuldeiser is van de agressieve soort. Ze heeft iemand nodig om haarzelf en haar familie te beschermen. Het toeval brengt haar op het spoor van Luca. Luca zit in de gevangenis, onschuldig, zinnend op wraak. De oplossing is logisch: zij kan hem laten ontsnappen, op voorwaarde dat hij haar problemen oplost. Er springen meteen vonken heen en weer tussen de geeky hacker en de aantrekkelijke Luca. ‘De gokker’ is het derde deel in de ‘Bad Romance’-reeks. Er komen personages uit delen 1 en 2 in voor, maar het boek is apart te lezen. Het is een mix van avontuur (want Tess en Luca spelen hoog spel), erotische spanning en humor (want Tess neemt nooit een blad voor de mond). Spannende en hilarische lectuur.

Reeks afzonderlijk te lezen romans waarin vrouwen een beroep doen op \"bad boys\" en samen het hoofd bieden aan een bedreiging. Snel verteld avontuur, met stomende scènes en veel humor. In 2019 and 2020 verschenen delen 1 tot en met 4.

Shanna Bell schrijft sexy, spannende verhalen over zelfverzekerde vrouwen die zichzelf kunnen redden, en de mannen die een hart van goud blijken te hebben onder een ruw uiterlijk. Bell is dol op reizen, nieuwe culturen ontdekken en exotische keukens uitproberen. Haar slogan als schrijfster is "Sass & strength" ("Brutaal en sterk").

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 december 2021
ISBN 9788728016763
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 7m 26s
Bestandsgrootte 216 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.