Luistervoorbeeld

Je kunt je leven helen

Het basisboek voor een gelukkig(er) leven!
Auteur Louise Hay
Voorlezer Maja Hamoen
Speelduur 5u 26m 44s
€ 15,00

Beschrijving

Het basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek – de liefde stroomt van de pagina's! Louise’s diepe, liefdevolle inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staat in dit boek. Van jezelf houden is gezond!

Louise Hay is de derde best verkopende vrouwelijke auteur ter wereld. Van deze klassieker zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 22 december 2016
ISBN 9789020213805
Taal Nederlands
Speelduur 5u 26m 44s
Bestandsgrootte 299 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Louise Hay
Louise Hay

Louise Lynn Hay (1926-2017) was een Amerikaanse schrijfster van non-fictie boeken. Ze is vooral bekend om haar boeken op het gebied van "Positief Denken".

Hay behoorde samen met Joseph Murphy en Erhard F. Freitag tot enkele van de belangrijkste auteurs van de New Age beweging. Op haar 40e ging ze zich concentreren op de leer van Ernest Holmes. Ze ging hier zelfs lessen over geven. Haar carrière als auteur begon pas nadat ze was genezen van baarmoederhalskanker. Deze ziekte motiveerde volgens Hay's eigen zeggen haar spirituele reiniging, die een essentiële stap in het leven vormt.

Naast boeken heeft Hay ook enkele cd's en video's uitgebracht. Enkele hiervan zijn in 29 talen vertaald. In 2004 zijn er wereldwijd ongeveer 50 miljoen exemplaren van haar werk verkocht.

Toon aanbod