Luistervoorbeeld

Havana

Auteur Jeroen Guliker
Voorlezer Marije van Aken
Speelduur 9u 56m 19s
€ 13,95

Beschrijving

Hannahs leven lijkt in balans wanneer de machtige en in kunstkringen gevreesde Simon Salomons haar schildertalent ontdekt. Haar carrière raakt in een stroomversnelling, maar de zoete smaak van het succes verbittert op slag als Hannah na het plotselinge overlijden van haar moeder noodgedwongen terugkeert naar haar geboortedorp, het strenggereformeerde Duinwijck.

Haar terugkeer ontgrendelt deuren die ze jarenlang angstvallig heeft dichtgehouden. Tegen wil en dank wordt ze geconfronteerd met de leugens, trauma’s en duistere mysteries uit haar verleden. Hannah zou het dorp het liefst zo snel mogelijk weer de rug toekeren, maar haar obsessies en seksuele fantasieën schreeuwen om verklaringen. Haar zoektocht naar antwoorden leidt via een reeks huiveringwekkende ontdekkingen naar een bloedstollende ontknoping.

Welke geheimen houden zich schuil achter de duinen van Hannahs geboortedorp?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 28 juni 2017
ISBN 9789462536982
Taal Nederlands
Speelduur 9u 56m 19s
Bestandsgrootte 819 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jeroen Guliker
Jeroen Guliker

Als auteur is Jeroen Guliker (1966) een laatbloeier. Na ruim twintig jaar actief te zijn geweest in de evenementenbranche, besloot hij in 2007 het roer radicaal om te gooien. Een doos vol jarenlang opgespaarde aantekeningen vormde de belangrijkste reden dat hij voor het fulltime schrijverschap koos. Een kennis nam de doos mee naar huis, las de volgeschreven bierviltjes en andere kattebelletjes en kwam na een week terug met de mededeling dat er toch echt iets met al die aantekeningen moest worden gedaan. Een jaar later kwam Zeven Vrouwen Later uit.

Zelf noemt Guliker zijn eerste boek ‘een goed gelukte kwajongensstreek’, een baldadige uitspatting die uiteindelijk wél de basis zou leggen voor zijn schrijversbestaan.

Inmiddels staat de teller op zes boeken. Na de spannende roman Harde noten werd zijn thriller Verborgen Vrucht in 2012 door Crimezone.nl genomineerd voor de Crimezone Thriller Award als thrillerdebuut van het jaar. In 2013 verscheen de thriller Havana die werd opgevolgd door twee bundels vol columns en korte verhalen. Onder het motto ‘Niet voor tere zieltjes’ maakt de lezer kennis met een andere, soms harde, dan weer hilarische, kant van de schrijver.

Guliker neemt in geen van zijn boeken een blad voor de mond. Zijn stijl van schrijven kenmerkt zich door snelheid en modern taalgebruik. Inmiddels werkt hij aan zijn nieuwe thriller, die eind 2017/begin 2018 zal verschijnen.

Toon aanbod