Luistervoorbeeld

Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake

SerieTwin Bridges deel 1
Auteur Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Voorlezer Wietske Janssen
Speelduur 8u 28m 53s
€ 17,50

Beschrijving

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 mei 2019
ISBN 9789462551015
Taal Nederlands
Speelduur 8u 28m 53s
Bestandsgrootte 699 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Debra Eliza Mane

Kobo en iTunes bestsellerauteur Debra Eliza Mane schrijft feelgood romans met een Yiha! Haar populaire serie 'Twin Bridges' speelt zich af in het gelijknamige dorpje in Montana. Elk boek volgt een andere inwoner van Twin Bridges en staat bol van de romantiek.

Toon aanbod