Luistervoorbeeld

Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian

SerieTwin Bridges deel 3
Auteur Debra Eliza Mane
Voorlezer Wietske Janssen
Speelduur 6u 57m 18s
€ 14,99

Beschrijving

Liefde in Twin Bridges: Duke & Ian is het derde en laatste deel uit de Twin Bridges serie.
Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.
Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.
Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven. Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?

Een heerlijke winterse westernromance van de hand van Debra Eliza Mane, die zich wederom in het stadje Twin Bridges afspeelt.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 27 augustus 2019
ISBN 9789462551442
Taal Nederlands
Speelduur 6u 57m 18s
Bestandsgrootte 573 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Debra Eliza Mane

Kobo en iTunes bestsellerauteur Debra Eliza Mane schrijft feelgood romans met een Yiha! Haar populaire serie 'Twin Bridges' speelt zich af in het gelijknamige dorpje in Montana. Elk boek volgt een andere inwoner van Twin Bridges en staat bol van de romantiek.

Toon aanbod