Luistervoorbeeld

Makkelijker leren met de hulp van aartsengel Michael

3 meditaties voor kinderen
Auteur Elisabeth Constantine
Spreker Edith Hagenaar
Speelduur 1u 5m 35s
€ 4,99

Beschrijving

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie luisterboeken voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Makkelijker Leren
Aartsengel Michael helpt je allereerst om je hoofd te ontlasten en 'm dan door de hemelse energieën te laten versterken. Met de hulp van Michael kun je je beter concentreren en merk je dat je makkelijker leert. Je gaat mee op reis naar een kristalgrot, waar je de schat van het weten vindt. Engel Michael laat je bovendien zien dat je veel meer weet, dan je denkt. En je leert hemelse trucjes die je helpen bij het leren!
Geschikt voor kinderen van circa 6 tot 16 jaar

Speciaal voor deze luisterboeken componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per luisterboek, is echter ook apart op opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael).

Het krachtige blauwe licht van aartsengel Michael helpt je om eerst je hoofd leeg te maken en dan je denkvermogen door de hemelse energieën te versterken.

Met de hulp van Michael kun je je beter concentreren en merk je dat je makkelijker leert. De drie meditaties worden ondersteund door helende muziek, die de therapeutische werking van de meditaties versterkt. De muziek is apart te beluisteren en ideaal als begeleiding bij het maken van huiswerk. Bovendien stimuleert het tijdens het leren het opnamevermogen van het brein.

Inhoud
1. Inleiding
2. De schatkisten van aartsengel Michael - We gaan op reis naar een kristalgrot, waar de kennisschat verborgen ligt.
3. De hemelse engelenschool - Een bezoekje aan deze school laat je zien dat we veel meer weten, dan we zelf denken.
4. De hemelse leer-toverstaf - Je leert een geheimpje dat je helpt om tijdens je proefwerken en andere opgaven ontspannen en helder te zijn.
5. Treasure of knowledge
6. Angels
7. Clarity

Details

ImprintPalaysia
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789492412126
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 5m 35s
Bestandsgrootte 90 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elisabeth Constantine

Elisabeth Constantine (1957) is spiritueel genezer uit Oostenrijk.

Toon aanbod