Luistervoorbeeld

Beter inslapen met de hulp van aartsengel Chamuel

3 meditaties voor kinderen
Auteur Elisabeth Constantine
Spreker Edith Hagenaar
Speelduur 58m 12s
€ 4,99

Beschrijving

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie luisterboeken voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Beter inslapen
Het zachte, roze licht van aartsengel Chamuel helpt je om je lichaam, maar ook je gedachten en je ziel heerlijk te ontspannen. Met de hulp van Chamuel kun je veilig inslapen en merk je dat je rustiger slaapt.

Samen met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal. We ontmoeten drie kleine Elfen en hun vrienden op de elfenweide. En we gaan wolken vangen voor ons eigen hemelbed.
Geschikt voor kinderen van circa 2 tot 16 jaar.

Speciaal voor deze luisterboeken componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per luisterboek, is echter ook apart op opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael).

Het zachte, roze licht van aartsengel Chamuel helpt je om je lichaam, maar ook je gedachten en je ziel heerlijk te ontspannen.

Met de hulp van Chamuel kun je veilig inslapen en merk je dat je rustiger slaapt. De drie sprookjesachtige meditaties worden ondersteund door betoverende muziek, die de therapeutische werking van de meditaties versterkt. De muziek is apart te beluisteren en ideaal als je na de meditaties nog niet in slaap gevallen bent.

Inhoud
1. Inleiding
2. Een korte reis naar de wereld van de engelen - Samen met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal.
3. De elfenweide - We ontmoeten drie kleine Elfen en hun vrienden op de elfenweide.
4. Het roze wolkenhemelbed 0 Samen met aartsengel Chamuel gaan we wolken vangen voor ons eigen hemelbed.
5. Sleepy angel
6. Meadow
7. Clouds of pink

Details

ImprintPalaysia
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789492412133
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 58m 12s
Bestandsgrootte 80 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elisabeth Constantine

Elisabeth Constantine (1957) is spiritueel genezer uit Oostenrijk.

Toon aanbod