Meer zelfvertrouwen met de hulp van aartsengel Raphael
Meer zelfvertrouwen met de hulp van aartsengel Raphael

Meer zelfvertrouwen met de hulp van aartsengel Raphael

3 meditaties voor kinderen

Aartsengel Raphael geeft hemelse geschenken die ons zelfverzekerd maken. Het bezoek aan de hemelse bioscoop toont dat we zeker succes zullen hebben in het leven.

Auteur

Elisabeth Constantine

Spreker

Edith Hagenaar

Speelduur

1 uur 2 min

€ 4,99

Beschrijving

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie luisterboeken voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Meer zelfvertrouwen
Het liefdevolle, groene licht van aartsengel Raphael heeft een helende werking op jouw hele wezen. Met de hulp van Raphael worden je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen versterkt en bevorderd. We reizen we naar het Woud der Harten en ontdekken daar de toverharten, die ons zelfvertrouwen geven.

Tijdens deze engelenreis krijgen we van aartsengel Raphael hemelse geschenken, die ons zelfverzekerd maken. Het bezoek aan de hemelse bioscoop laat ons zien dat we zeker succes zullen hebben in het leven.
Geschikt voor kinderen van circa 3 tot 16 jaar

Speciaal voor deze luisterboeken componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per luisterboek, is echter ook apart op opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael).

Het liefdevolle, groene licht van aartsengel Raphael heeft een helende werking op jouw hele wezen. Met de hulp van Raphael worden je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen versterkt en bevorderd. De drie meditaties worden ondersteund door zachte muziek, die de helingskracht van de innerlijke reizen versterkt. De muziek is apart te beluisteren en ideaal als je na de meditaties nog specifieke visualisaties, of yoga wilt doen.

Inhoud
1. Inleiding
2. Reis naar het woud der harten - We reizen we naar het Woud der Harten en ontdekken daar de toverharten, die ons zelfvertrouwen geven.
3. De wonderbaarlijke engelengarderobe - Tijdens deze engelenreis krijgen we van aartsengel Raphael hemelse geschenken, die ons zelfverzekerd maken.
4. Een bezoek aan de hemelse bioscoop - Het bezoek aan de hemelse bioscoop laat ons zien dat we zeker succes zullen hebben in het leven.
5. Forest of hearts
6. Confidence
7. Inner me

Details

Imprint

Palaysia

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

1 juli 2016

ISBN

9789492412140

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 2 min

Bestandsgrootte

86 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Elisabeth Constantine (1957) is spiritueel genezer uit Oostenrijk.

Meer auteur Elisabeth Constantine Bekijk alles

Makkelijker leren met de hulp van aartsengel Michael
€ 4,99
Beter inslapen met de hulp van aartsengel Chamuel
€ 4,99

Meer spreker Edith Hagenaar Bekijk alles

Je kunt een buitengewoon leven creëren
4.0

Je kunt een buitengewoon leven creëren

Louise Hay, Cheryl Richardson

€ 7,99
Stap in de vortex - Harmonie in al je relaties
€ 0,00
Mijn wolf en ik

Mijn wolf en ik

Edith Hagenaar

€ 5,99
Maak je vijand onschadelijk
€ 8,99