De verpotte tuinier - Agatha Raisin
De verpotte tuinier - Agatha Raisin

De verpotte tuinier - Agatha Raisin

'De verpotte tuinier' is een humoristische roman met geestige dialogen en een boeiende cast van personages. Geschikt voor fans van gezellige mysterieromans en vooral voor iedereen die houdt van eig...

Serie

Agatha Raisin deel 3

Auteur

M.C. Beaton

Spreker

Machteld van der Gaag

Speelduur

5 uur 31 min

€ 12,99

Beschrijving

'De verpotte tuinier' is een humoristische roman met geestige dialogen en een boeiende cast van personages. Geschikt voor fans van gezellige mysterieromans en vooral voor iedereen die houdt van eigenzinnige amateurdetectives en idyllische Engelse dorpjes.

Wanneer de Engelse Agatha Raisin terugkeert naar haar woonplaats Carsely doet ze een onaangename ontdekking. Er is een nieuwe bewoner in het dorp gekomen, genaamd Mary Fortune; een prachtige blondine met uitzonderlijk organisatie- én tuiniertalent. Het hele dorp is meteen weg van Mary en zo ook James, de charmante buurman van Agatha. Wanhopig probeert Agatha de aandacht van James weer naar zich toe te trekken, maar met haar matige kennis van tuinieren wil dat niet meteen lukken.

Met smacht wacht Agatha op een nieuwe moordzaak om James te herinneren aan haar talent voor het oplossen van mysteries. Niet lang daarna worden de tuinen van verschillende dorpsbewoners overhoop gehaald, en dan valt ook het eerste slachtoffer. Agatha krijgt waar ze op hoopte en samen met James gaat ze op zoek naar de dader.

De Agatha Raisin-boeken zijn bewerkt als televisieserie. Bij het verschijnen van deze vertaling is het vierde seizoen te zien op BBC First.

Agatha Raisin

Agatha Raisin is van huis uit een PR specialist, maar heeft een uitzonderlijk talent voor het oplossen van moordzaken. In haar woonplaats Carsely woont ze in haar cottage samen met haar katten. Dit lijkt een saai bestaan, maar 'gelukkig' blijft het nooit lang rustig in het dorp. Agatha lost de ene na de andere moordzaak op. Vaak alleen, en soms met behulp van haar buurtbewoners. De 'Agatha Raisin' boekenserie van M.C. Beaton is tevens verfilmd in de gelijknamige Sky One serie 'Agatha Raisin'.

M.C. Beaton is een van de pseudoniemen waaronder Marion Chesney (1936 - 2019) voornamelijk detective romans schreef. Tijdens haar carrière schreef ze meer dan honderd boeken, inclusief de uitermate populaire detective series over de Schotse agent Hamish Macbeth en voormalig public relations-specialist Agatha Raisin. Beide reeksen bestaan uit meer dan twintig delen en beiden zijn verfilmd tot tv-series. De fijne dosis Britse humor maken haar romans tot unieke en gezellige verhalen die je met moeite naast je neer kunt leggen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

2 juli 2023

ISBN

9788728347560

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 31 min

Bestandsgrootte

232 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur M.C. Beaton Bekijk alles

De dood van een buitenstaander - Hamish Macbeth
€ 9,99
De dood van een hufter - Hamish Macbeth
€ 12,99
De duivelse dierenarts - Agatha Raisin
€ 12,99
De dood van een roddeltante - Hamish Macbeth
€ 12,99

Meer spreker Machteld van der Gaag Bekijk alles

Voet bij stuk

Voet bij stuk

Robyn Carr

€ 14,99
Een broek vol chocolade

Een broek vol chocolade

Ingrid Schelvis

€ 12,95
Geen weg terug

Geen weg terug

Marie-José Verweij

€ 11,99
De vrouwen van het wijndomein
€ 14,99