De duivelse dierenarts - Agatha Raisin
De duivelse dierenarts - Agatha Raisin

De duivelse dierenarts - Agatha Raisin

‘De duivelse dierenarts’ is een vermakelijke roman met geestige dialogen en een boeiende cast van personages. Geschikt voor fans van gezellige mysterieromans en vooral voor iedereen die houdt van e...

Serie

Agatha Raisin deel 2

Auteur

M.C. Beaton

Spreker

Machteld van der Gaag

Speelduur

6 uur 5 min

€ 12,99

Beschrijving

‘De duivelse dierenarts’ is een vermakelijke roman met geestige dialogen en een boeiende cast van personages. Geschikt voor fans van gezellige mysterieromans en vooral voor iedereen die houdt van eigenzinnige amateurdetectives en idyllische Engelse dorpjes.

Dit boek is het tweede deel van de Agatha Raisin-serie, die de avonturen volgt van een gepensioneerde PR-manager die is verhuisd naar een pittoresk dorpje in de Cotswolds.

In dit deel van de serie is Agatha Raisin achterdochtig wanneer een knappe en charmante dierenarts, Paul Bladen, dood wordt aangetroffen nadat deze haar kat heeft behandeld. Agatha begint de moord te onderzoeken en ontdekt dat Bladen de reputatie had een rokkenjager te zijn en veel vijanden had gemaakt. Terwijl Agatha dieper in de zaak duikt, ontdekt ze een ingewikkeld web van geheimen, leugens en schandalen in de kleine dorpsgemeenschap.

Terwijl Agatha werkt aan het oplossen van de zaak, heeft ze ook te maken met haar eigen persoonlijke worstelingen, waaronder haar knipperlichtrelatie met haar buurman James Lacey en haar moeite om in de hechte en gesloten dorpsgemeenschap een leven op te bouwen.

De Agatha Raisin-boeken zijn bewerkt als televisieserie. Bij het verschijnen van deze vertaling is het vierde seizoen te zien op BBC First.

Agatha Raisin

Agatha Raisin is een serie knusse mysterieromans geschreven door M.C. Beaton (Marion Chesney) die de avonturen volgt van een voormalige PR-manager die amateurdetective is geworden, Agatha Raisin. De serie volgt het verhaal van het luide maar emotioneel labiele pr-wonder dat haar carrière in Londen achter zich heeft gelaten in de hoop op een nieuw leven op het platteland. Maar wanneer er meerdere moorden gepleegd worden is haar hoop op een rustig leventje snel vervlogen...

M.C. Beaton is een van de pseudoniemen waaronder Marion Chesney (1936 - 2019) voornamelijk detective romans schreef. Tijdens haar carrière schreef ze meer dan honderd boeken, inclusief de uitermate populaire detective series over de Schotse agent Hamish Macbeth en voormalig public relations-specialist Agatha Raisin. Beide reeksen bestaan uit meer dan twintig delen en beiden zijn verfilmd tot tv-series. De fijne dosis Britse humor maken haar romans tot unieke en gezellige verhalen die je met moeite naast je neer kunt leggen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 mei 2023

ISBN

9788728347577

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 5 min

Bestandsgrootte

256 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur M.C. Beaton Bekijk alles

De dood van een buitenstaander - Hamish Macbeth
€ 9,99
De verpotte tuinier - Agatha Raisin
€ 12,99
De dood van een hufter - Hamish Macbeth
€ 12,99
De dood van een roddeltante - Hamish Macbeth
€ 12,99

Meer spreker Machteld van der Gaag Bekijk alles

Een broek vol chocolade

Een broek vol chocolade

Ingrid Schelvis

€ 12,95
Voet bij stuk

Voet bij stuk

Robyn Carr

€ 14,99
Aanbieding Geen weg terug

Geen weg terug

Marie-José Verweij

€ 11,99 € 5,00
De vrouwen van het wijndomein
€ 14,99