De dodelijke quiche - Agatha Raisin
De dodelijke quiche - Agatha Raisin

De dodelijke quiche - Agatha Raisin

'De dodelijke quiche' is een grappige detective vol humor en onvergetelijke personages...

Serie

Agatha Raisin deel 1

Auteur

M.C. Beaton

Spreker

Margo Dames

Vertaler

Willem Keesmaat

Speelduur

7 uur 33 min

€ 12,99

Beschrijving

'De dodelijke quiche' is een grappige detective vol humor en onvergetelijke personages. Geschikt voor fans van gezellige mysterieromans en vooral voor iedereen die houdt van eigenzinnige amateurdetectives en idyllische Engelse dorpjes.

Wie had dat gedacht... Een quiche als moordwapen? Agatha Raisin, voormalig public relations-specialist uit Londen, wordt onaangenaam verrast als ze een bakwedstrijd verliest met haar quiche die tot overmaat van ramp ook een van de juryleden doodt! Wanneer er gif in de quiche wordt aangetroffen, begint ze zelf een onderzoek naar de dader om haar zoete onschuld te bewijzen. Wie van de dorpsbewoners had het gemikt op jurylid Cummings-Browne?

‘De dodelijke quiche’ is een humoristische en tegelijkertijd mysterieuze misdaadroman en het eerste deel in de geprezen Agatha Raisin-reeks van M.C. Beaton, dat tevens verfilmd is tot een tv-serie.


De Agatha Raisin-boeken zijn bewerkt als televisieserie. Er zijn verschillende seizoenen verschenen bij Sky One en later BBC First.


Agatha Raisin is een serie knusse mysterieromans geschreven door M.C. Beaton (Marion Chesney) die de avonturen volgt van een voormalige PR-manager die amateurdetective is geworden, Agatha Raisin. De serie volgt het verhaal van het luide maar emotioneel labiele pr-wonder dat haar carrière in Londen achter zich heeft gelaten in de hoop op een nieuw leven op het platteland. Maar wanneer er meerdere moorden gepleegd worden is haar hoop op een rustig leventje snel vervlogen...

M.C. Beaton is een van de pseudoniemen waaronder Marion Chesney (1936 - 2019) voornamelijk detective romans schreef. Tijdens haar carrière schreef ze meer dan honderd boeken, inclusief de uitermate populaire detective series over de Schotse agent Hamish Macbeth en voormalig public relations-specialist Agatha Raisin. Beide reeksen bestaan uit meer dan twintig delen en beiden zijn verfilmd tot tv-series. De fijne dosis Britse humor maken haar romans tot unieke en gezellige verhalen die je met moeite naast je neer kunt leggen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 augustus 2021

ISBN

9788726999709

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 33 min

Bestandsgrootte

316 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur M.C. Beaton Bekijk alles

De dood van een buitenstaander - Hamish Macbeth
€ 9,99
De verpotte tuinier - Agatha Raisin
€ 12,99
De dood van een hufter - Hamish Macbeth
€ 12,99
De duivelse dierenarts - Agatha Raisin
€ 12,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

€ 4,99
Niet mijn dochter

Niet mijn dochter

Michelle Frances

€ 14,99
De vrouw zonder naam
€ 14,99
De vijf van Whitechapel

De vijf van Whitechapel

Hallie Rubenhold

€ 12,99