Luistervoorbeeld

Six stories

Voorgelezen door Huub Dikstaal, Wilbert Gieske, Jamie Grant, Jurjen van Loon, Lykele Muus en nog 9 anderen
SerieSix Stories deel 1
Auteur Matt Wesolowski
Spreker Anne Lichthart, Tanneke Hartzuiker, Charlotte Lap, Maartje van de Wetering, Marijke Beversluis, Chris Kijne, Huub Dikstaal, Lykele Muus, Jamie Grant, Jurjen van Loon, Wilbert Gieske, Lottie Hellingman, Maarten Smeele
VertalerIneke de Groot
Speelduur 7u 59m 8s
€ 15,99

Beschrijving

Eén lichaam Zes getuigenissen Welke is waar?

1997. Scarclaw Fell. Het lichaam van de tiener Tom Jeffries wordt gevonden. Als doodsoorzaak vermoedt men een noodlottig ongeval. Maar daarvan is niet iedereen overtuigd.
Wat er daadwerkelijk gebeurd is in de bosrijke omgeving van Scarclaw ligt besloten in de herinneringen van een hechte vriendenclub en wat vage getuigenissen van mensen in de omgeving.

2017. De mysterieuze onderzoeksjournalist Scott King, wiens podcastserie van complexe misdaadzaken de populariteit van Serial overstijgt, is een cultfiguur op internet.
In een serie van zes interviews probeert King erachter te komen hoe de dynamiek in een groep tieners en de mythische geschiedenis van de Fell hebben geresulteerd in de dood van Tom Jeffries.

Elk interview zorgt voor een nieuwe aanwijzing in de zaak en terwijl je de verschillende getuigenissen leest, word je gedwongen zelf uit te vinden hoe Tom stierf. Wie liegt? Wie kun je vertrouwen? Een unieke thriller voor de liefhebbers van true crime-podcasts en de boeken van C.J. Tudor en M.J. Arlidge.

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 9 februari 2021
ISBN 9789046174524
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 59m 8s
Bestandsgrootte 439 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.